Ελληνική ΕπιχείρησηΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Ποιοί είμαστε

Είμαστε εργαστήριο ραπτικής Και Κατάστημα, δηλαδή βιοτεχνία απο το 1978.

Μας Βρίσκετε εδώ και 40 χρόνια στους Αμπελόκηπους Αθηνών, Γεννηματά 18 (γωνία), 50 μέτρα απ την στάση του μετρό της Πανόρμου.

Στο φυσικό μας κατάστημα έχουμε μαζί με τα δικά μας προιόντα κι άλλες εταιρίες εσωρούχων (Μινέρβα,palco,Triumph,Nota,Simone Perele,Siouti,ANNIK,Jeannette, Felicita,Jockey,ΗELIOS,Naturana κ.α).

Επίσης υπάρχει παιδικό και ανδρικό τμήμα με εσώρουχα και πυτζάμες κλπ.


Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προβάλλουμε αποκλειστικά την δικιά μας συλλογή, νυχτικά, ρόμπες και πυζάμες ραμμένα με μεράκι, πείρα και τα καλύτερα υφάσματα.

Το Nyxtika.gr είναι το πρώτο pret-a-porter ηλεκτρονικό κατάστημα με νυχτικά,ρόμπες και πυτζάμες Σε Όλη Την Ελλάδα καθώς το κομμάτι ράβεται μετά την παραγγελίας σας (Γι'αυτό και βλέπετε πάντα διαθέσιμα όλα τα μεγέθη σε όλα μας τα προιόντα).

Ότι βλέπετε, καλοκαιρινό ή χειμωνιάτικο είναι διαθέσιμο 12 μήνες τον χρόνο, σε πολλά χρώματα και σε όλα τα μεγέθη.

Αναλαμβάνουμε ειδικές παραγγελίες για Υπερμεγέθη (Πάνω από 140 εκ. περιφέρεια Στήθους Και, Ή Γοφών)...με 30% επιβάρυνση (στην αρχική τιμή)...Καθώς χρειαζόμαστε το διπλάσιο ύφασμα.

Αποστέλλουμε Σε Όλη Την Ελλάδα Εντός 3-5 ημερών (μερικές φορές με μικρή καθυστέρηση κυρίως στα νησιά μας, λόγω Ταχυδρομείου).

Μπορείτε να κάνετε και την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 210-6927606 Με Κάθε διευκρίνηση αλλά να έχετε τον οδηγό του ρούχου που σας αρέσει, και μετά προσθέτουμε τις τροποποιήσεις, χρώμα,μάκρος, μέγεθος που επιθυμείτε.


Αυτή η υπηρεσία μας, οι ειδικές παραγγελίες δεν σας επιβαρύνει οικονομικά αν είστε μέχρι 4xl (140 εκ περιφέρεια στήθους-γοφών)...


Η επωνυμία του φυσικού μας καταστήματος είναι

"ΦΩΦΗ"

Κέντρο Εσωρούχων.

Για Περισσότερες Πληροφορίες πάτε στο Συχνές Ερωτήσεις, ή τηλεφωνήστε μας στο 210-6927606.